73

Visit Land van Cuijk

Visit Land van Cuijk, eerder actief onder de naam Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk, promoot al sinds 2013 het Land van Cuijk als een aantrekkelijke toeristische bestemming. Of het nu gaat om het ontdekken van historische bezienswaardigheden, het genieten van de prachtige natuur of het proeven van de lokale keuken, Visit Land van Cuijk informeert, inspireert en faciliteert.

Visit Land van Cuijk doet dat door onder meer samen met ondernemers en organisaties promotiemiddelen (Fiets & Wandelboekje, online vakantiebeurs en Vakantiekrant als voorbeelden) te maken en te verspreiden, onderscheidende campagnes te ontwikkelen en kennisbijeenkomsten te organiseren.

Met een klein team van enthousiaste medewerkers én ondersteund door vele partners zorgt Visit Land van Cuijk voor meer toeristisch bezoek aan het Land van Cuijk.

Meer weten over toeristische bezienswaardigheden in het Land van Cuijk? Kijk op visitlandvancuijk.nl

Ondernemers en organisaties die willen weten wat Visit Land van Cuijk voor hen kan betekenen, kunnen terecht op de ondernemerssite visitlandvancuijk.info

Visit Land van Cuijk is geen lid van onze vereniging, maar wel onze Beste Vriend en partner. Lees hier meer over onze Vrienden.