Land van Cuijk

25 jaar!

Wij zijn 25 jaar!WIJ VIEREN FEEST!
In 1999 stak een aantal bedrijven in het Land van Cuijk de koppen bij elkaar. Ze constateerden dat ze zich allemaal bezighielden met recreatie en toerisme op het platteland en was het niet een idee om hier samen iets mee te doen? Zo gezegd, zo gedaan en niet veel later was de Vereniging Verrassend PlatteLand van Cuijk een feit. Een vereniging, die 25 jaar later 56 leden telt en wat voor leden! Stuk voor stuk bedrijven, die gastvrijheid hoog in het vaandel hebben. Verblijfsaccommodaties, plattelandswinkels, pleisterplaatsen en bedrijven, die activiteiten aanbieden: de vereniging herbergt ze allemaal.

TROTS

We zijn trots dat we al 25 jaar laten zien dat kleine toeristische en recreatieve bedrijven in het Land van Cuijk er toe doen. Dat we de Brabantse hartelijkheid kunnen laten zien aan al die bezoekers van onze gemeente, dat we hen de weg kunnen wijzen naar de mooie natuurgebieden, de prachtige wandel- en fietspaden, dat we hen mee kunnen nemen in de boeiende geschiedenis van het Land van Cuijk. Kortom dat het de moeite waard is om het Verrassend PlatteLand van Cuijk te bezoeken.

VIEREN
Het hele jaar vieren we ons 25-jarig jubileum. Dat doen we op verschillende manieren. Op deze webpagina vind je de meest recente informatie over de jubileumactiviteiten.

SCHIET EEN PLAATJE EN WIN!
Tijdens Ons Plattelandsrondje op zondag 19 mei zijn veel bedrijven opengesteld en vinden er op de bedrijven allerlei verrassende activiteiten plaats. Maak tijdens deze dag kunstzinnige foto’s bij minimaal drie bedrijven en maak kans op mooie prijzen! > MEER INFO

LAND VAN CUIJK KOEKJE
Verder kun je kennismaken met een heel bijzonder koekje: het winnende koekje van een bakwedstrijd onder onze leden. In het hele Land van Cuijk is dit koekje binnenkort te krijgen. Niet alleen leuk om tijdens je bezoek te proeven, maar ook een origineel cadeautje om mee naar huis te nemen.

KLEURPLAAT
Speciaal voor kinderen heeft Roos van Riet een kleurplaat voor ons gemaakt. Download de kleurplaat, laat hem inkleuren, vul de nodige gegevens in, maak een foto van de kleurplaat, scan de QR code en stuur de foto via whatsapp naar 06-13161045 om kans te maken op mooie prijzen. We kiezen elke maand een winnaar.