Over ons

Verrassend

Platteland van Cuijk

Over onze vereniging
Vereniging Verrassend PlatteLand van Cuijk is in 1999 opgericht en telt in januari 2023 52 leden. Uit die leden worden vijf bestuursleden gekozen/gevraagd. Twee van hen vervullen de rol van secretaris en penningmeester. De andere drie zijn algemeen bestuurslid. Verder is er een onafhankelijk voorzitter, die geen lid is van de vereniging. Het bestuur wordt administratief ondersteund door een vrijwilliger.

Er zijn aparte werkgroepen voor het maken van de jaarlijkse brochure, het werven van adverteerders voor de brochure, Ons Plattelandsrondje, het ledenuitje en het netwerkdiner. Diverse leden maken deel uit van deze werkgroepen. De werkgroepen zijn direct aan het bestuur verbonden, doordat er altijd een bestuurslid deel uitmaakt van de werkgroep.

Onze belangrijkste samenwerkingspartner is Visit Land van Cuijk. Daarnaast werken we samen met Maasmeanders, Maashorstondernemers, Maashorstboeren en het Aa-land.

Dankzij de bijdragen van de leden voor het lidmaatschap, vriendendonaties en inkomsten uit verkoop van advertentieruimte, is de vereniging financieel zelfstandig. We ontvangen geen subsidie en dat maakt ons onafhankelijk.

Visie & Missie
Door krachtenbundeling van kleinschalige toeristische- & recreatieve bedrijven en culturele en maatschappelijk organisaties gevestigd in het Land van Cuijk in de vorm van een vereniging hebben we een grotere slagkracht in de gezamenlijke promotie van deze regio en activiteiten.

Doel
Het doel van de vereniging is het Land van Cuijk als groene en gastvrije regio op de kaart te zetten.

Strategie
We leggen verbinding tussen onze leden door gezamenlijk acties en activiteiten uit te voeren. Zo verbeteren we ons samenwerkingsverband en hebben een grote slagkracht voor de promotie voor onze regio.

Onze motivatie
‘Samen’ is het sleutelwoord voor onze organisatie. Samen zijn we sterk, samen aan de slag en alleen door samen te werken worden we allemaal succesvol.

Onze kernwaarden zijn
SAMENWERKING
GASTVRIJHEID
PLATTELANDSBELEVING
ZICHTBARE PROMOTIE

Verrassend PlatteLand van Cuijk - Millies Thuiskeuken

We promoten de regio én de bij ons aangesloten ondernemers op verschillende manieren. Volg ons bijvoorbeeld op Facebook (@plattelandvancuijk) en leer onze leden nog beter kennen.

Ieder jaar geven we een gratis brochure uit, inclusief verschillende fietsroutes en organiseren we Ons Plattelandsrondje.

Vereniging Verrassend PlatteLand van Cuijk
KvK: 17160233
BTW-nummer: NL816803754B01

Feitjes

Hier zijn we stiekem wel trots op!

51

Geweldige leden

7

Fietsroutes

42

Vrienden

Verrassend PlatteLand van Cuijk - Bij Ceulemans

Natuurlijk

Platteland van Cuijk

De leden die bij het Verrassend PlatteLand van Cuijk zijn aangesloten, maken jouw bezoek aan de streek onvergetelijk. Of het nu gaat om een overnachting op een bijzondere plaats, een kennismaking met de heerlijkste streekproducten of juist door een verrassende, spannende activiteit.

 

Dankzij hun inzet ervaar je in het Land van Cuijk gastvrijheid met een hoofdletter G!