Land van Cuijk

Lid worden?

Kom erbij!

Wordt lid van vereniging verrassend Platteland van cuijk

Heb jij ook zo’n mooi toeristisch- of gastvrijheidsbedrijf in het Land van Cuijk? Kun je bij jullie heerlijk overnachten? Serveer je de lekkerste streekgerechten? Organiseer je de leukste workshops en uitjes? Verras jij jouw gasten keer op keer? Dan pas je bij onze vereniging!

Verrassend PlatteLand van Cuijk - Onder de Kersenboom

Over onze vereniging
Vereniging Verrassend PlatteLand van Cuijk is in 1999 opgericht en telt in mei 2021 49 leden. Uit die leden worden vijf bestuursleden gekozen/gevraagd. Twee van hen vervullen de rol van secretaris en penningmeester. De andere drie zijn algemeen bestuurslid. Verder is er een onafhankelijk voorzitter, die geen lid is van de vereniging. Het bestuur wordt administratief ondersteund door een vrijwilliger.

 

Er zijn aparte werkgroepen voor het maken van de jaarlijkse brochure, het werven van adverteerders voor de brochure, Ons Plattelandsrondje, het ledenuitje en het netwerkdiner. Diverse leden maken deel uit van deze werkgroepen. De werkgroepen zijn direct aan het bestuur verbonden, doordat er altijd een bestuurslid deel uitmaakt van de werkgroep.

 

De vereniging is middels de voorzitter vertegenwoordigd in het algemeen bestuur van het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Land van Cuijk. Dat is meteen ook de belangrijkste samenwerkingspartner. Daarnaast werken we samen met Maasmeanders, Maashorstondernemers, Maashorstboeren en het Aa-land.

 

Dankzij de bijdragen van de leden voor het lidmaatschap, vriendendonaties en inkomsten uit verkoop van advertentieruimte, is de vereniging financieel zelfstandig. We ontvangen geen subsidie en dat maakt ons onafhankelijk.

 

Visie & Missie
Door krachtenbundeling van kleinschalige toeristische- & recreatieve bedrijven gevestigd in het Land van Cuijk in de vorm van een vereniging hebben we een grotere slagkracht in de gezamenlijke promotie van deze regio en activiteiten.

 

Doel
Het doel van de vereniging is het Land van Cuijk als groene en gastvrije regio op de kaart te zetten.

 

Strategie
We leggen verbinding tussen onze leden door gezamenlijk acties en activiteiten uit te voeren. Zo verbeteren we ons samenwerkingsverband en hebben een grote slagkracht voor de promotie voor onze regio.

 

Onze motivatie
‘Samen’ is het sleutelwoord voor onze organisatie. Samen zijn we sterk, samen aan de slag en alleen door samen te werken worden we allemaal succesvol.

 

Onze kernwaarden zijn
SAMENWERKING
GASTVRIJEHEID
PLATTELANDSBELEVING
ZICHTBARE PROMOTIE

 

WAT ONTVANG JE ALS LID VAN VERRASSEND PLATTELAND VAN CUIJK?

• Deelname aan toegankelijk netwerk van soortgelijke ondernemers.

• Vermelding bedrijf met foto en tekst in jaarlijkse brochure in oplage van 30.000 stuks en brede verspreiding.

• Vermelding aan fietsroute die het hele jaar door gefietst wordt.

• Deelname aan jaarlijks Ons Plattelandsrondje en automatisch meeliften in de wijdse promotie hiervan.

• Vermelding op nieuwe website www.plattelandvancuijk.nl en lvc.nl.

• Meelopen in de promotie op beurzen en evenementen en in kranten en brochures.

• Gezamenlijke uitgave fietsenknooppuntenkaart met Maasmeanders.

• Gratis deelname aan Ledenvergaderingen.

• Gratis deelname aan Netwerkdiner.

• Gratis deelname aan Ledenuitje.

• Re-posten van jouw berichten via de social media-kanalen van de vereniging.

• Zichtbare promotie vereniging met gratis vlag, schildje en banner.

• Representatie en samenwerking in diverse organisaties.

Vandaag nog lid worden van Vereniging Verrassend PlatteLand van Cuijk? Neem dan contact met ons op via info@plattelandvancuijk.nl