53

Camping Schaartven

Wakker worden van het gefluit van vogels en een frisse neus halen in het bos. Camping Schaartven is een prachtige camping direct aan het Schaartven, aan de rand van natuurgebied de Overloonsche Duinen in Overloon.

Ons park is de perfecte uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietstochten. Speciaal voor rustzoekers, geen kinderclub, geen speeltoestellen, geen horeca. Geniet van alles wat de natuur te bieden heeft op onze camping midden in de bossen.

Met tien minuten fietsen ben je in het unieke UNESCO natuurgebied “De Maasheggen”. Of je fietst naar “De Peel”. Binnen vijf minuten fietsen ben je bij het Oorlogsmuseum Overloon of bij het ZOO park Overloon. In ons bourgondisch Overloon kun je lekker genieten van een hapje en een drankje op één van de terrassen. Voor golfliefhebbers is er in Overloon een uitdagende 9 holes golfbaan met verschillende waterpartijen. Wil je een dagje de stad in? Het treinstation is vlakbij.

We hebben twee verschillende kampeerterreinen, beide met de nodige voorzieningen, maar op het natuurkampeerterrein heeft u niet de beschikking over elektriciteit. De campingplaatsen liggen allemaal direct aan, of vlakbij het water en beschikken over veel groen. De camping kenmerkt zich door een gemoedelijke sfeer en een nostalgische uitstraling. Honden zijn bij ons welkom, mits aangelijnd.

Camping Schaartven

Holthesedijk 6a

5825JG Overloon

0478 79 20 03

info@campingschaartven.nl

Bekijk onze website