26

Brabant Hop

Welkom bij een unieke ervaring die al je zintuigen prikkelt! Ontdek de fascinerende wereld van de biologische hopteelt, een zeldzaam juweel in Nederland. Laat je onderdompelen in het complete proces van hopteelt, van de eerste hopscheut tot het moment waarop je een glas versgebrouwen bier in handen hebt terwijl je tussen de imposante hopplanten door wandelt.

Maar dat is niet alles! Onze rondleiding biedt meer dan alleen een kijkje achter de schermen. Geniet van een professionele bierproeverij en een culinaire barbecue te midden van de hopplanten, waardoor dit niet alleen een informatieve, maar ook een smaakvolle ervaring wordt. Het is het ideale groepsuitje, waarbij je samen met vrienden, collega's of familie de passie voor hopteelt kunt delen.

Na deze unieke belevenis is het verhaal nog niet ten einde. Ontdek ons assortiment aan verschillende bieren, pakketten en hopproducten die beschikbaar zijn na afloop van de rondleiding. Neem een stukje van de hopvelden mee naar huis en geniet nog lang na van de bijzondere smaken en aroma's die je tijdens deze reis hebt ontdekt.

Stap in de wereld van biologische hopteelt en maak van je bezoek een onvergetelijk avontuur vol ontdekkingen en gezelligheid. We heten je van harte welkom voor een smaakvolle en leerzame dag tussen de zeldzame hopvelden van Nederland

Brabant Hop

Katwijksebaan 14

5455GC Wilbertoord

06 23 32 53 08

giel@brabanthop.nl

Bekijk onze website